HKOdin.dk | Hockeyklubben Odins onlineunivers
Hockeyklubben Odin
Solbærvej 5, Odense
Send en mail
kontakt@hkodin.dk

Kort om “Hockey og Leg”

Hockey og Leg er et nyt tilbud i Hockeyklubben Odin, hvor vi har et særligt fokus på en legende tilgang til hockeysporten. Trænerteamet omkring Hockey og Leg er en god blanding af meget rutinerede trænere og nye trænertalenter; Marianne Larsen, Ida A. Nielsen, Iben Jensen, Tobias Kaarsbo, Asger V. Steffensen og Ulrik S. Nielsen!

Vi glæder os til at lege hockey med jer!

Praktisk information

Du låner udstyr af klubben, så det eneste du skal sørge for er tøj som du kan bevæge dig i, måske en drikkedunk og så er det bare at tage mor eller far i hånden og møde os på banen. 🙂

Du finder kontaktoplysninger på trænerne og træningstiderne nedenfor ved at klikke på de enkelte hold. Giv os gerne besked, hvis du har spørgsmål eller kunne tænke dig at deltage!

Kort om hockey

Hockey er en idræt, der har været dyrket i tusinder af år, og er blevet spillet som organiseret idræt siden 1908.
Piger og drenge har op til 12-14 års alderen lige vilkår for spillet, da det er teknikken og ikke fysikken, der spiller ind. I hockey må man ikke skubbe til hinanden og heller ikke slå til hinandens stokke.
Bevægelse, balance og samspil giver mulighed for både at arbejde med grundmotorik og samvær, og det at der arbejdes med redskaber (hockeystok og bold), bringer også øje-hånd koordination i spil.

“Hockey og Leg”-holdene

Hockey og Leg plakat
Download plakat