HKOdin.dk | Hockeyklubben Odins onlineunivers

Final 4 Hockey 2020 d. 7. marts i Hjallesehallen

Der bliver fest og stemning i Hjallesehallen, når HK Odin lørdag den 7. marts arrangerer DM-slutspillet for seniorer i hockey – også kaldet Final 4 Hockey 2020.

Fire semifinaler, to bronzekampe og to DM-finaler afgør hvor guld, sølv og bronze skal placeres, så der er garanti for spænding, dramatik og selvfølgelig masser af god hockey på allerhøjeste nationale niveau.

På damesiden har HK Odin chancen for at vinde en historisk guldmedalje, men det kræver først en sejr i en formentlig jævnbyrdig semifinale mod Gentofte og derefter en artig overraskelse mod et stærkt KH-hold.

”Det er den ultimative drøm at vinde DM-guld! Vores hold er blevet betydeligt stærkere de seneste år, så hvis vi kæmper alt, hvad vi kan, og virkelig rammer dagen, er intet umuligt. Men det kræver så også, at vi rammer dagen, og at KH ikke gør. Og så skal vi jo først forbi Gentofte. Det bliver ikke en nem kamp,” siger HK Odins kaptajn Andrea Wårsøe, der var med til at vinde DM-sølv sidste år.

På herresiden er Slagelse favoritter til DM-titlen. Holdet har vundet rub og stub i grundspillet, men kan få kamp til stregen af KH.

Udover en masse god hockey byder dagen på god musik, måske et lille lysshow og konkurrencer med fine præmier. Eksempelvis får en heldig tilskuer chancen for at vinde en tur til Finland for at se nordlys!

Final 4 Hockey 2020 starter klokken 10:00, og HK Odin forventer op mod 300 mennesker i hallen denne lørdag.

Årets kammerat 2019

Årets kammerat 2019 blev igen i år kåret til det årlige Six-A-Side. Igen i år har alle ungdomsmedlemmer stemt, og igen i år var der spænding i toppen.

Årets vinder blev Lucas Larsen, som det næste års tid kan have pokalen stående på værelset og kan bruge støtteforeningens gavekort på noget sportsudstyr💪

Stort tillykke til Lucas!🎉

EFTERLYSNING – EFTERLYSNING Hvor er de frivillige til årets H.C. Andersen Marathon blevet af?

Vi mangler DESPERAT vejvisere til H.C. Andersen Marathon d. 29. september!

Arrangementet foregår den 29. september 2019 i tidsrummet kl. 09-16(seneste tidspunkt). Der udleveres madpakker og drikkelse til posterne. Opgaven består primært i, at vise løberne vej under løbet, men da vi altid står ved et kryds/sidevej og lign., går øvelsen også ud på at få den øvrig trafik til at glide. Der vil være børnepasning i klubben, således at både far og mor kan komme på post. Dette er dagen, hvor vi for alvor kan gøre en forskel i forhold til klubbens økonomi og vores evne til at understøtte vores ungdomshold i forbindelse med udlandsture m.v.

Tilmeld dig ved at skrive en kommentar til dette opslag, eller skynd dig at kontakte Henrik Hansen ved at sende en SMS til tlf. 41382263. Ved tilmelding skal du skrive din T-shirtstørrelse samt indikere om du har behov for børnepasning. Det foregår i klubben.

Tildeling af guldnåle og æresmedlemsskab i forbindelse med klubbens 80-års fødselsdag

John Larsen, Marianne Larsen og Claus Larsen fik overrakt guldnåle til klubbens 80-års fødselsdag. Henrik Hansen blev kåret til æresmedlem. Her kan du læse begrundelserne:

John Larsen:

Der er mange der kommer og går i klubben. Især forældre til ungdomsspillere. Mange gør en stor og betydningsfuld indsats med kørsel, ved stævner og til klubaftener, imens ungerne er ude og slå til klatten med stokken i hånden. Og så er der John. John Larsen.

Ingen kan være i tvivl om Johns store hjerte for klubben. Først som forældre og aktiv i Odins Venner. Og nu som værdibærende ildsjæl.
Din umiddelbare og nysgerrige måde at møde klubbens medlemmer og venner er forbilledlig. Selvom vi ved, at din hukommelse til tider kan drille, har du fortsat et nærvær som er en sjældenhed. Du kan, som få, få en til at føle sig velkommen og set.

Med tildelingen af Guldnålen ønsker bestyrelsen at symbolisere, at du er en enestående del af klubbens fundament, og at du dermed er med til af danne grundlag for at fællesskabet blomstre til alles fælles bedste og til alles fælles glæde – på sidelinjen og i klubhuset.
Uge for uge, måned for måned, år for år.
Tak, John.

Claus og Marianne Larsen:

“I Hockeyklubben Odin er det ildsjælene, der gør forskellen”, lyder det i grundfortællingen.
I hverdagen kan klubbens ildsjæle hurtigt blive taget for givet. I dag er det anderledes for nogen særligt udvalgte. For når man år efter år, ja sågar årti efter årti, vedholdende og aktivt har taget del i og lederskab for klubarbejdet, så må det anerkendes.

Når klubmedlemmer og forældre er i tvivl, så går de til Marianne. Når bestyrelse er i tvivl om, hvordan tingene hænger sammen, så går vi til Marianne.

Vores ‘Mor’ tog over, da klubben var helt i knæ og tæt på at lukke. Der var ingen seniorhold og meget få medlemmer.
Hun tog formandsposten i en umulig tid, lyttede ikke til lukkeplaner og knoklede for at holde liv i den synkende skude. Alt dette uden særlig stor opbakning, men har jo, må konstateres, i den grad sat sit præg, og hun er stadig vores alle sammens ‘Mor’.

Sætningen ‘for Gud og fædreland’ har vores ustoppelige ildsjæl omskrevet til sin egen mantra ‘for klub og sjæl’ – sådan virker det, og det blev gjort til klart skue til klubbens 70-års jubilæum, som blev holdt i kæmpe stor stil.

‘Mini’: Børne-, ungdoms- og seniortræner, stort bidrag til klubbens økonomi som mangeårig leder for H. C. Andersen Marathon og Tinderbox og ved ølhanerne.
Mini har gennem alle årene naturligvis stået i skyggen af Marianne, men har gjort sig bemærket blandt andet ved at være en stor forgangsmand ved genopstart af et ikke eksisterende herrehold. Både Claus og Marianne har gennem mange år været i Bestyrelsen, fordi de brænder for det her vi har sammen. Vores klub er evigt taknemmelig.

Det er svært at forestille sig hvordan klubben ville være uden Mini og Marianne.

Henrik Hansen:

Så er det tid til kåringen af de voksnes kammerat.
Ethvert medlem af vores klub sætter sit helt eget præg, alle har deres væsen og natur at byde ind med.

Et æresmedlem er ikke noget, der spyttes ud på samlebånd. Det er til en person, der på sin måde og med sit engagement har haft en stor og helt særlig betydning for os alle, uanset om vi er børn eller gamle i klubben. Som 10-årig startede et ungt menneske fra Hjalleseskolen i noget nyt for ham. Han tog igennem alle ungdomsårene med færge til kampe på Sjælland, og desværre tabte vi ham til studiet i København. Da han vendte hjem som betjent, tog han ansvar og blev formand, et ansvar som til tider var meget op ad bakke grundet få nye medlemmer, men han knoklede for at holde liv i klubben og sprede godt humør og til stadighed med stort gå på mod at få flere til at gøre en lille indsats, som kunne gaven os alle.

En af de allerstørste kampe var med kommunen, hvor han gennem mange år kæmpede og til sidst lykkedes med at skaffe vores første kunstgræsbane. Alt dette arbejde var tæt på heltidsbeskæftigelse og uenighed i bestyrelsen. Dette til trods er det stadig i dag det menneske, der efter egen overlevelse kun tænker – hvad kan jeg gøre i klubben, der gør livet nemmere for os andre.

Birger, som vi synes at tiden har gjort yderst værdig som æresmedlem, har altid og er stadig god til at få alle til at være velkomne, set, hørt og respekteret.
Vores dybeste respekt og håb gennem mange års hækkeklip, ukrudtsbekæmpelse og medarrangør af opstart af HCA Marathon. Vær dig selv, som kun du kan. Der er det der betyder noget for os alle.

Ordet ildsjæl må stamme fra det gode gamle oldnordiske navn Birger.

Gør noget godt for din klub d. 27/4-19

“Gør noget godt for din klub”-dag
Kom og giv en hånd med, når vi lørdag den 27. april kl. 09:30 tager fat og gør noget godt for vores klubhus. Der er masser af både små som store opgaver indendørs og udendørs ved klubhuset, så al hjælp vil blive værdsat i høj grad, og alle kan være med! Når vi nærmer os dagen, vil der blive meldt konkrete opgaver ud, som man kan melde sig på.

Som altid er der selvfølgelig frokost til dem, der giver en hjælpende hånd med. Send en mail til Søren, klubhusudvalgsformand, på scr@live.dk for spørgsmål vedr. dagen.

Generalforsamling d. 12/3-19

Bestyrelsen indkalder til årlig ordinær generalforsamling tirsdag den 12. marts kl. 19:00 i klubhuset på Solbærvej 5. Til dette års generalforsamling vil vi præsentere spændende nyheder og fortælle om det forgangne år med den nye struktur og organisering i bestyrelsen. Som altid vil der være kaffe/te og lidt sødt undervejs, og vi vil slutte af med lidt ekstra til ganen. Vi håber på et flot fremmøde!

DM for senior og ungdom

De næste to weekender går det løs til DM for både senior og ungdom. Lørdag den 2. marts gælder det Odins damehold, der tager turen til Lyngby for at kæmpe om medaljerne. Kampene spilles i Lyngbyhallen, Lundtoftevej 53, 2800 Kongens Lyngby.

Damerne endte på en tredjeplads i grundspillet, men da Gentofte har trukket sig fra slutspillet, skal damerne ud i en alle-mod-alle turnering. Kl. 10:00 møder Odins damer Slagelse, kl. 13:30 møder de København og kl. 18:00 er der præmieoverrækkelse. Alt er på spil, så det bliver nogle spændende kampe. Maria Rosenly på dameholdet har sikret sig en 2. plads på topscorerlisten i grundspillet – mon hun kan nå op på 1. pladsen i løbet af lørdagen?

Odins herreligahold kvalificerede sig desværre ikke til slutspillet. I stedet kæmper Slagelse, Sørbymagle, København og Orient om medaljerne.

Det vil være muligt at følge alle kampene hjemmefra via live-opdatering i DHU’s nye turneringssystem (https://dhu.altiusrt.com/) – et turneringssystem, der efter sommerferien vil blive brugt til alle DHU’s turneringer, så stilling og resultater kan følges løbende.

Weekenden efter, lørdag den 9. marts, skal Odins U10, U14 og U16 kæmpe om medaljerne i Sørbyhallen, Kirkerupvej 16, Sørbymagle, 4200 Slagelse. U10 spiller mod Kalundborg kl. 10:00, U14-2 spiller mod Sørbymagle kl. 11:40, U14-1/Gentofte spiller mod Slagelse kl. 12:30 og U16 spiller enten kl. 13:20 eller 14:10 alt efter, hvordan de placerer sig efter de sidste kampe i grundspillet den 3. marts. Odinerne har brug for al den support, de kan få, så tag en tur forbi Sørbyhallen og hep dem til nogle sejre.

Sport og Profil og Hockeyklubben Odin præsenterer sammen klubbens tøjkollektion

I Hockeyklubben Odin har vi et ønske om, at det skal være så let som muligt for alle medlemmer af vores klub at klæde sig i klubbens farver.

Sport og Profil og Hockeyklubben Odin har derfor samarbejdet om en tøjkollektion for hele klubben. Klubkollektionen skal være med til at styrke klubbens identitet og følelse af fællesskab og samhørighed.

Bestyrelsen er begejstret for partnerskabet og ser frem til et aktivt samarbejde med Sport og Profil. Vi håber, at mange venner af klubben, medlemmer og deres slægtninge vil benytte sig af muligheden for at klæde sig i tøj fra klubkollektionen, der er lavet i en lækker kvalitet.

Partnerskabet og webshoppen er en enkel og smidig løsning. Alle ordre fra medlemmer bestilles online og direkte via webshoppen og håndteres af personalet hos Sport og Profil. Det betyder, at vi i klubben kan målrette det frivillige arbejde på det, der giver mening og energi – helt tæt på banen.

Webshoppen findes på shop.hkodin.dk, hvor du kan se de produkter, som klubben har valgt skal indgå i klubkollektionen, med tydelige produktpriser og information om, hvordan du kan bestille produkterne. Alle priserne er inkl. klublogo og det er muligt at tilkøbe navne- og nummertryk.

Fuld udrustning til fair priser og mere bonus til klubben!

Aftalen betyder, at du som medlem får minimum 20 % på vejledende udsalgspris og samtidig sender Sport og Profil en gang årligt 10 % af det samlede salg fra webshoppen tilbage til klubben, som vi kan bruge på nye klubkøb.

Er du i tvivl om størrelse? – Vi har i klubben valgt at købe det meste af kollektionen i mange størrelser til afprøvning i klubhuset. Kontakt din træner, holdleder eller bestyrelsen for nærmere info.