HKOdin.dk | Hockeyklubben Odins onlineunivers
Hockeyklubben Odin
Solbærvej 5, Odense
Send en mail
kontakt@hkodin.dk
HK Odins shop
Shop.hkodin.dk

Kick off arrangement

Lørdag den 24. oktober afviklede Sportsudvalget et kick-off-arrangement (eller rettere hit-off) i forbindelse med opstart af indendørssæsonens opstart.

Dagen bød indledningsvis på et indlæg af Jonas Graversen, træner på ligaherreholdet, med videndeling fra hans EHF-træneruddannelse og overvejelser over hvordan der kan klubben i fremtiden kan arbejde med en rød tråd gennem ungdommen og til voksenrækkerne og et fælles begrebsgrundlag og spilforståelse.

Derudover var Tobias Kaarsbo, formand for Sportsudvalget, på med et oplæg om den motiverende træner. Oplægget tog udgangspunkt i en adfærd som mange klubbens trænere i mange år har anvendt og koble den til motivationsteorier.

I bedste “Mads og monopolet”-stil drøftede trænerne forskellige dilemmaer man som træner kan blive stillet i. For eksempel håndtering af ringe selvtillid blandt spillere, niveauforskelle, årgangsovergange og spillere på flere hold. Nogle spændende drøftelser der gav anledning til erfaringsudveksling og deling af gode og handleanvisende råd.

Afslutningsvis blev der kigget ind i fremtid, med idégenering over mulige initiativer for fastholdelse og rekruttering.

En spændende og lærerig dag, hvor evalueringen mundede ud i en enighed om at arrangementformatet må gentages i fremtiden!

Tak til deltagere og indlægsholdere engagementet i klubben.

Powerpoints fra dagen

Den motiverende træner

Kickoff-HKO

Træningstider for indendørs og Corona-retningslinjer

Nedenfor finder i træningstiderne for indendørs og et sæt af Corona-retningslinjer, som følger Odense Kommunes og DIF’s retningslinjer.

Ankomst til og afgang fra træning

 • For at undgå sammenstimling omkring dørene er der INDGANG gennem døren, der vender ud mod skolegården, og UDGANG gennem bag ved cafeteriets køkken (dvs. den der vender ud mod udendørsbanerne). Så når du ankommer til træning, skal du ankomme gennem skolegården, og når du går igen skal du forlade hallen i den modsatte ende.
 • Alle ankommer umiddelbart før træning og tager hjem umiddelbart efter træning. Det er ikke tilladt at opholde sig i hallen, mens de andre hold træner.

Omklædning

 • Da det ikke er muligt at spritte af i omklædningsrummene mellem de forskellige hold, kan vi ikke tilbyde omklædningsmuligheder til alle hold. Vi har besluttet at prioritere senior-spillerne, da de typisk kommer mere langvejs fra end ungdomsspillerne, der som oftest bor i nærområdet. Så herre- og damespillerne må gerne bruge omklædningsrummene i.f.m. træning.

Træning

 • Undgå så vidt muligt at berøre bolde, stolper, kegler osv. med hænderne! Trænerne stiller bolde og materialer frem, og spillerne berører dem derefter ikke (eller kun med stokkene).
 • Trænerne aftaler nærmere omkring forholdsregler i.f.t. at afspritte bolde og stolper mellem de enkelte træninger.

Klubaften

 • Hallens cafeteria er stadig nedlukket, så der er ikke klubaften indtil videre.

De sædvanlige forholdsregler

 • Er du sløj, så så bliv hjemme! Spilleglæden smitter, men det gør covid-19 desværre også.
 • Hold afstand uden for banen og til øvelser m.m. på banen, hvor der er kø. Mindst en meter til nærmeste person!
 • Sprit dine hænder af, når du ankommer og undervejs i løbet af træningerne.

Smitte

 • Hvis du som meldem af/spiller i Odin bliver smittet med corona, skal du omgående rette henvendelse til formand Sune Vork Steffensen på mail (s.v.steffensen@sdu.dk) eller telefon (2989 5498). Det er vigtigt, fordi vi er forpligtet på at lave smitteopsporing i samarbejde med myndighederne.
 • Hvis der opstår smitte i Odin, vil alle aktiviteter blive suspenderet, indtil situationen er afklaret.

Træningstider

 Hold Tirsdage torsdage
U8/U10 16.15-17.15
U12/U14 17.15-18.15 17.30-18.45
Old Boys 18.15-19.00
U16/1.Division 19.00-20.00 20.00-21.00
Herre 20.00-21.00 21.00-22.15
Damer 21.00-22.15 18.45-20.00

 

 

Åbent Hus er udsat

På grund af situationen omkring COVID-19 har Hockeyklubben Odin besluttet at udskyde det Åbent Hus-arrangement, der skulle have fundet sted søndag den 27. september i Hjallese.
Der er endnu ikke fastsat en ny dato, da vi afventer udviklingen i corona-situationen. Følg med her på hjemmesiden eller på Odins Facebook-side.

Guld, glimmer og god hockey

Der var store smil hele vejen rundt, da Hockeyklubben Odin i begyndelsen af marts arrangerede DM-slutspil for seniorer i Hjallesehallen – også kaldet Final 4 Hockey 2020. Odins damehold vandt DM-bronze efter at have tabt en tæt og dramatisk semifinale mod Gentofte. Gentofte måtte siden se sig slået af Københavns Hockeyklub i DM-finalen.

På herresiden vandt Orient Lyngby DM-guld efter en intens og vild finale mod favoritterne fra Slagelse – og så brød jublen ellers løs i Hjallesehallen!

Du kan også læse om arrangementet her: https://dalumhjalleseavis.e-pages.pub/titles/dalumhjalleseavis/2270/publications/530/pages/22

 

Jeppes ”once in a lifetime opportunity” i en hal i Luzern

Hockeyklubben Odin var repræsenteret med 5 mand til EM i januar 2019 der foregik i Luzern, Schweitz: Jonas Graversen, fysisk træner, samt spillerne Thor Giessing, Christian Møller, Jeppe Pilgren og Axel Højlund.

 

Her fortæller Jeppe om det store øjeblik hvor han havde sin debut på det danske landshold:

Klokken er 9.50. Vi står i spillertunnellen. Om 10 minutter går kampen i gang. Første kamp ved EM … min første landskamp overhovedet.  Det er nu alle de sene fredagstræninger i Gentofte giver mening. Det er nu de skal bære frugt. Speakeren begynder at tale. Jeg hører ikke hvad han siger. Jeg står i min egen verden. Jeg er fokuseret, jeg er pisse-nervøs. Jeg skal ind og synge nationalmelodi og repræsentere Danmark. Hvem havde dog nogensinde troet at jeg skulle få den mulighed? Jeg tror folk ville have grint højlydt hvis jeg havde haft det som et af mine mål i min hockeykarriere. Men nu står jeg her. På tærsklen til højdepunktet over alle højdepunkter.

”… Welcome to Denmark and Turkey”, afslutter speakeren. Så er det nu! Musikken brager løs og vi går ud gennem tunnelen, ud på banen og stiller os klar til nationalmelodi. Følelser af stolthed, nervøsitet og fokus suser rundt i hele kroppen. Det er nu, Jeppe. Det her er ikke en drøm du vågner fra om lidt. Det her er virkelighed. Du er landsholdspiller. Din ”once in a lifetime opportunity” er lige her, lige nu, midt på det blå halgulv i en ligegyldig hal i Luzern-

Jeg sætter mig på bænken, spændt og nervøs. Vi er otte debutanter, så der er meget nervøsitet og spænding. Men der er også masser af sammenhold, fighterånd og nationalfølelse. Vi er klar! Otte minutter af kampen er spillet, da landstræneren prikker mig på skulderen og siger jeg skal ind. Jeg stiller mig klar ved sidelinjen. Nerverne sidder helt oppe i halsen. Jeg tror aldrig jeg har været så nervøs før. Det er fuldstændig ulideligt at være i. Jeg løber ind på banen, og i samme sekund som min fod rammer gulvet … er alle nerver væk. Nationalfølelsen fjerner alle andre følelser i kroppen, og der roterer nu kun én ting rundt inde i hovedet på mig. At give den alt hvad jeg overhovedet har … for Danmark!

Billedets fotograf fortalte os at vi skulle se ud som man gør på Fyn. Hvilket Fyn Thor kommer fra, skal vi andre ikke kunne sige.

Resultater:

DK – Tyrkiet: 3 – 7

DK – Portugal: 3 – 6

DK – Hviderusland: 1 – 8

DK – Italien: 2 – 5

DK – Slovakiet: 1 – 6

Resultaterne betyder at DK rykker ned i C-EM

 

EM i Bratislava med kvindelandsholdet

5 spillere var Odin var med på kvindernes landshold i Bratislava, Slovakiet, i januar 2019. Her beskriver Marie Schäfer (første fra venstre på billedet) sin debut på kvindelandsholdet: ”Hallen er Bratislava er badet af lys i en underlig grøn tone, og målene er noget slidte. Man får næsten en association til den gamle gymnastiksal i Hjallesehallen. Det er første kamp vi skal spille – mod hjemmeholdet som har god opbakning fra tilskuerne. Spændte og nervøse til opvarmning som pludselig er ovre. Ind på række og på banen til opstilling inden vi skal synge ”Der er et yndigt land”. Ud af højttalerne lyder en meget langsom version af nationalsangen. Alle synger lidt for hurtigt, og det lyder mildest til ikke helt super – men hold op hvor var det en fed oplevelse at stå der og skulle repræsentere Danmark til en landskamp!”. Iben Jensen (i midten) samler op på turen: ”Det var en virkelig fed tur og en fantastisk oplevelse, som jeg vil mindes med et stort smil. Jeg synes det var rigtig fedt at være afsted med holdet, og at de mange træninger vi har haft, de sidste fire år endelig bar frugt. Så det var bare rigtig dejligt, at hele turen gik op i en højere enhed både socialt men også hockeymæssigt.” Maria Rosenly (nr. 4) er enig: ”EM var en kæmpe oplevelse som jeg vil mindes. De hårde træninger har været det hele værd, og det var mega fedt endelig at komme ud og bruge de ting der er blevet trænet. Humøret var højt, selvom vi havde nederlag. Det gjorde, at vi holdt kampgejsten og kæmpede lige så meget i næste kamp Jeg synes, vi er blevet meget mere rystet sammen både socialt, men også på banen.” Også holdets erfarne spillere Katrine Dunham (nr. 2) og Andrea Wårsøe havde en fantastisk tur.